Bidra ekonomiskt

Bidra ekonomiskt

Många av ungdomarna vi möter har kommit kläm mellan olika system och är helt utlämnade till andra människors välvilja. Nätverkets volontärer arbetar helt ideellt. Alla ekonomiska bidrag går rakt in i verksamheten och används där de behövs som mest.

Vissa ungdomar får ett bidrag på cirka 2 000 kronor från kommunen eller Migrationsverket, pengar som ska täcka allt du kan behöva i vardagen. Därför används pengarna vi får in till mat, boende, kläder och hygienartiklar åt de utsatta, men även till juridisk hjälp, resor och nödpaket.

 

Märk alltid din insättning med vilken ort du vill att pengarna ska gå. Omärkta bidrag går till den ideella föreningen med verksamhetsområde Karlstad. Styrelsen är bokföringsskyldig och har redovisningsplikt för de medel som vi får in. Tack för ditt stöd!

Bli månadsgivare

Hjälp oss att hjälpa! Skänk en summa varje månad genom att skapa en stående överföring till Världen i Värmland/Karlstad konto hos Swedbank.

Clearingnummer 8156-2

Kontonummer 694241597-4

Varje gåva gör skillnad

Swisha till 123 262 5648 eller sätt in valfritt belopp på BG 510-3338.

 

Du kan även skicka bidrag till våra andra volontärgrupper i Värmland via Världen i Värmland/Karlstad som då förmedlar pengarna vidare. Viktigt att du då märker din insättning med vilken lokalgrupp/ort du vill att pengarna ska gå.

 

Vill du ge ett bidrag direkt till någon av våra Världen i Värmland grupper i länet hittar du kontaktuppgifter till dem längre ner på sidan. Du kan swisha direkt till dem.

Världen i Värmland är ett nätverk av volontärer och ideella krafter som stöttar praktiskt, ekonomiskt och känslomässigt där och när det behövs. Just nu syftar våra insatser till att förbättra situationen för de ensamkommande unga flyktingar som fastnar i byråkrati och faller mellan stolarna i och med den nya gymnasielagen. Lokala grupper och initiativ finns i hela Värmland. Vi hjälps åt, vi gör skillnad och vi ger inte upp.

E-post: info@varldenivarmland.se

HJÄLP OSS ATT HJÄLPA

Swish: 123 262 5648

Bankgiro: 510-3338

FÖLJ OSS

© Världen i Värmland 2018-